Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘5g-smartphone van OnePlus zal ongeveer 100 euro meer gaan kosten’

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2018, 9:47 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal de aankomende 5g-smartphone van OnePlus ongeveer 100 euro meer gaan kosten dan het duurste model van nu. De telefoon met een 5g-chip aan boord zal dan een prijskaartje krijgen vanaf ongeveer 650 euro.

Prijskaartje 5-smartphone OnePlus vanaf 650 euro – gerucht

Bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van het Chinese bedrijf OnePlus zouden hebben tegenover de website Fudzilla hebben gemeld dat de 5g-smartphone van OnePlus een minimaal prijskaartje zal gaan krijgen van 650 dollar en euro. Dat zou dan ongeveer 100 euro meer zijn dan het duurste model dat je nu kunt aanschaffen bij OnePlus, de OnePlus 6T. De nieuwe smartphone zal waarschijnlijk gebruik gaan maken van de Snapdragon X50 5G NR-modem, evenals de Qualcomm Snapdragon 855-processor.

Eerder bevestigde OnePlus al dat de nieuwe 5g-smartphone een geheel nieuwe lijn wordt. Het wordt dus niet de OnePlus 7, zoals eerder gedacht. Desondanks zullen de nieuwe smartphone en de aankomende OnePlus 7 toch op elkaar gaan lijken als je kijkt naar de specificaties, die overigens nog niet bekend zijn. Het grote verschil, zoals het er nu naar uitziet, tussen de smartphones zal zijn dat de 7 geen 5g ondersteunt. In 2019 zullen er nog een reeks aan 5g-smartphones verschijnen, onder meer van Samsung, Huawei, Lenovo, Honor en LG.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.