Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

All-you-can-read-app Readly gelanceerd in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2018, 10:15 CategorieApplicaties

Met de app Readly kunnen gebruikers onbeperkt tijdschrijften lezen. Dat geldt voor Nederlandse en internationale magazines. Je hebt daar natuurlijk een abonnement voor nodig dat 9,99 euro per maand kost. Maar daar kun je wel vijf profielen onder opslaan.

Nederlandse en internationale magazines lezen met Readly

De app Readly is officieel uitgebracht in Nederland. Met deze applicatie is het mogelijk zowel Nederlandse als internationale magazines te lezen voor een vast bedrag per maand van 9,99 euro. Binnen dat abonnement kun je tot vijf profielen opslaan, waardoor je er dus met vijf mensen gebruik van kunt maken. Gebruikers kunnen artikelen en magazines downloaden, opslaan en categoriseren. Vanaf vandaag staat er ongeveer honderd Nederlandse magazines in de app, waaronder Vogue, Glamour, National Geograhic en Auto-Review.

Naast titels van eigen bodem is het mogelijk om onbeperkt meer dan 3.500 internationale titels te lezen. Hierdoor kunnen gebruikers naast het lezen van nieuwe én oude nummers van hun favoriete magazines, ook nieuwe magazines ontdekken. Om de lancering te vieren is er ook nog een pop-up store geopend in Amsterdam, die tot 8 december te bezoeken is. Het is een soort minimuseum waar mensen offline kunnen kennismaken met de app. Het Readly-museum is geopend van tien tot zes uur aan de Eerste van der Helstraat 31 te Amsterdam.

  • Readly
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.