Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt Opdrachten-app uit die is geoptimaliseerd voor iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2018, 9:34 CategorieApplicaties

Apple heeft een geoptimaliseerde versie van de Siri Opdrachten-applicatie uitgebracht, die nu geschikt gemaakt is voor iPad Pro-modellen. Met deze applicatie kun je verschillende processen in huis of op je iPhone of iPad automatiseren.

Opdrachten geoptimaliseerd voor iPad Pro

Er is nu een nieuwe versie beschikbaar van Siri Opdrachten. Versie 2.1.1 voegt ondersteuning toe voor de schermen van de iPad Pro, waardoor de app nu beter gebruikt kan worden op bijvoorbeeld de nieuwe iPad Pro-modellen. Met deze applicatie is het mogelijk verschillende dingen op je iPhone of iPad te automatiseren. Dit geldt ook voor processen in een smarthome. Je kunt niet alleen gebruikmaken van first-party applicaties, ook third-party apps worden ondersteund. Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar.

Daarnaast introduceert deze update ook een groot aantal oplossingen voor softwarefouten die in de afgelopen weken zijn opgedoken. Zo is er een probleem opgelost waarbij sommige acties niet konden worden gedaan wanneer die via stemassistent Siri werden geactiveerd. Ook moeten er nu minder problemen met de zaklamp en het telefoneren zijn, moeten nummers met decimalen beter worden herkend en kunnen foto’s in een specifiek album worden geplaatst. De nieuwe versie van de applicatie staat nu in de App Store.

  • Opdrachten
  • Delen:
iPad Pro
Apple iPad Pro 12.9-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.