Assassin’s Creed Rebellion nu beschikbaar voor iOS en Android

21 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
Assassin's Creed Rebellion

Assassin's Creed Rebellion is nu gratis te downloaden voor iOS en Android. Het spel is een free-to-play strategy RPG met een cartoony stijl. Onderhoud je eigen fort en ga op missie met meer dan veertig bekende karakters uit de serie.

Assassin’s Creed Rebellion is een nieuwe game van Behaviour Interactive in samenwerking met Ubisoft Montreal. Vorig jaar werd de game al aangekondigd. We kennen de games in de serie natuurlijk van de spelcomputers, maar Rebellion doet het net even anders. Het spel speelt zich af in Spanje, tijdens de Inquisitie, en laat je een eigen fort onderhouden. Ondertussen kun je je eigen Brotherhood vormen door 40 bekende Assassins uit de serie te rekruteren en te trainen.

Dit betekent dat je Ezio, Aguilar, Altair en vele andere bekende personen in Rebellion tegen zult komen. De game combineert eigenlijk het onderhouden van een fort uit games als Fallout Shelter en voegt hier een eigen platformsausje aan toe. Voor een deel is het spel namelijk ook een platformgame waarmee je met je eigen getrainde helden aan de slag kunt. Door middel van klikken op het scherm kun je vechten, van gebouwen springen en praten met mensen. De stijl van het spel is cartoony. Karakters hebben grote hoofden en Assassin’s Creed Rebellion gaat minder voor de serieuze toon dan de grote broers op de spelcomputers.

Gratis te downloaden, maar wel in-app aankopen

De makers noemen het spel een free-to-play strategy RPG, wat in dit geval betekent dat het spel gratis te downloaden is, maar er wel in-app aankopen gedaan kunnen worden. De game ziet er verder prima uit, dus voor fans van de serie is Rebellion zeker het proberen waard.

Assassin's Creed Rebellion

 

Reacties (0)