Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ROG Phone verschijnt 14 november, kost 899 euro

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2018, 12:13 CategorieAndroid

Republic of Gamers, onderdeel van Asus, laat weten dat de ROG Phone vanaf 14 november verkrijgbaar is in Nederland. Ook heeft het bedrijf meteen bekendgemaakt wat het prijskaartje zal zijn; je zult straks 899 euro betalen voor het toestel.

ROG Phone vanaf 14 november beschikbaar

De gamingtelefoon van Asus en Republic of Gamers, genaamd ROG Phone, zal vanaf 14 november beschikbaar zijn voor een prijs van 899 euro. Vodafone is de exclusieve aanbieder van de nieuwe smartphone in Nederland, waarbij de telefoon zowel los als in combinatie met een Vodafone-abonnement verkrijgbaar is. Sinds april 2018 is de provider een van de hoofdsponsoren van Electronic Sports League (ESL). Daarom is het dus niet vreemd dat deze provider de krachtige smartphone voor gamers naar Nederland brengt.

De ROG Phone beschikt over een Qualcomm Snapdragon 845-processor, Qualcomm Adreno 630-gpu en GameCool-vaporchamber-koeling, evenals een grote 4.000 mAh batterij met ondersteuning voor Asus HyperCharge. Ook is er een groot amoled-scherm met hdr-ondersteuning aanwezig en is er een beeld verversing van 90Hz, 1 ms reactietijd en 108% DCI-P3 kleurengamma. Ook komen er nog allerlei accessoires aan, zoals de TwinView Dock, Mobile Desktop Dock en Gamevice-controller met WiGig Dock (niet alles zal direct beschikbaar zijn).

Voor meer informatie over alle specs kun je terecht op onze databasepagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.