Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Asus Zenfone 5Z krijgt Android Pie-update in januari’

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2018, 10:52 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan ontvangt de Asus Zenfone 5Z de Android Pie-update aankomende januari. Vooralsnog is het onduidelijk of dit ook geldt voor de Europese markt. Asus heeft het nieuws namelijk niet zelf naar buiten gebracht.

Android Pie voor Asus Zenfone 5Z – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet zal Asus de Asus Zenfone 5Z in januari gaan voorzien van Android 9.0 Pie. Dat schrijft althans Gadgets 360. Nu is Asus nooit heel snel geweest met het uitbrengen van Android-updates, maar een release in januari lijkt wat dat betreft nog mee te vallen. Samsung is nog zo’n Android-fabrikant die vaak traag is met het uitbrengen van updates; dus elke update die sneller arriveert dan de update van Samsung is er nog vroeg bij (ook de Android Pie-update voor recente Samsung-telefoons moet vroeg in 2019 uitkomen).

Vooralsnog is het onduidelijk in welke landen de Pie-update zal verschijnen. Voor nu lijkt het erop dat alleen India aan de beurt zal zijn, maar mogelijk volgt een Europese of wereldwijde release heel snel. Wat de update allemaal met zich mee gaat brengen, naast de standaardopties natuurlijk, is op moment van schrijven nog niet duidelijk. We zullen dus nog op officieel woord van Asus moeten wachten. Niet alleen over die Europese releasedatum, maar ook over de mogelijkheden die worden toegevoegd.

  • Delen:
Asus ZenFone 5Z (ZS620KL)
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.