Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bug geeft de Google Assistent zijn oude design terug

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2018, 9:41 CategorieApplicaties

De Google Assistent heeft momenteel last van een bug die ervoor zorgt dat er wordt teruggegaan naar het oude design van de stemassistent. Vorige maand rolde Google nog een update uit voor het design die ervoor moet zorgen dat verschillende opties meer visueel in beeld gebracht worden.

Oud design Google Assistent keert terug

In oktober rolde Google een nieuw design uit voor de Google Assistent. Verschillende opties kunnen zo meer visueel in beeld worden gebracht. Bovendien bracht het de ervaring van de Assistent op smart displays ook naar mobiele apparaten. In de afgelopen twee dagen zijn er echter berichten verschenen waarin gebruikers laten weten dat een bug ervoor zorgt dat de Assistent teruggegaan is naar zijn oude design. Houd je de thuisknop ingedrukt, dan krijg je het hogere scherm met het grote logo wederom te zien.

De complete interface is voor sommige mensen nu dus weer zoals het was voordat de update werd uitgebracht. Het is nog niet precies duidelijk wat er aan de hand is en hoeveel mensen hier last van hebben. Waarschijnlijk gaat het om een bug op de servers van Google, die er dus voor zorgt dat er wordt teruggrepen naar een oud design. Daarnaast lijkt het niet uit te maken of je nou wel of niet gebruikmaakt van de Google-app in bèta. Google heeft ook nog niet gereageerd op dit probleem, dus het is nog even wachten op een oplossing.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.