Diablo Immortal is de eerste mobiele Diablo-game voor Android en iOS

05 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
diablo-immortal

Speluitgever Activision Blizzard heeft dit weekend de game Diablo Immortal onthuld. Het spel komt naar Android en iOS. Het bedrijf belooft dat dit een "full-fledged action rpg" wordt. Het verhaal begint waar Diablo II: Lord of Destruction is opgehouden.

Diablo Immortal aangekondigd

Activision Blizzard brengt de Diablo-serie, een zeer geliefde gameserie met games op consoles en op pc, naar mobiele apparaten. Dit spel heet Diablo Immortal en de ontwikkelaar belooft dat dit een “full-fledged action rpg” wordt. De game bevat een verhaal dat verhaal gaat waar Diablo II: Lords of Destruction ophoudt, waardoor fans van de serie zich waarschijnlijk snel zullen thuis voelen in dit nieuwe avontuur. Een avontuur dat je overigens niet in je eentje speelt, aangezien Immortal binnen het genre mmo gaat vallen.

Dat betekent dat je dus met groepen vrienden kunt spelen. Er is een drop-in, drop-out co-op-modus en dat betekent dat je kunt meedoen wanneer je wil en de game kunt verlaten wanneer je wil, zonder dat andere spelers daar last van hebben. Je kunt straks kiezen uit de klassen monk, wizard, crusader, demon hunter, necromancer en barbarian. Mocht je nu al niet meer kunnen wachten op Diablo Immortal, dan kun je je al aanmelden voor de bèta. Je bent dan echter niet verzekerd van een plekje; er is een beperkte beschikbaarheid.

Reacties (0)