Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Digital Wellbeing nu beschikbaar voor Pixel en Android One

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2018, 10:31 CategorieAndroid

Een belangrijk onderdeel van Android 9.0 Pie is Digital Wellbeing. Hierbij staat je digitale gezondheid centraal en heb je niet alleen inzicht in je smartphonegebruik, maar kun je ook de maximale tijd instellen die je mag doorbrengen per app of jezelf helpen om je nachtrust te pakken door in de avond en nacht de notificaties te dempen. Tot op heden was Digital Wellbeing nog niet officieel uitgebracht. De bèta was sinds kort beschikbaar, maar vanaf vandaag rolt Digital Wellbeing dan eindelijk uit naar de Pixel-telefoons en Android One-toestellen.

Inzicht in je smartphonegebruik

Digital Wellbeing versie 1.0 is nu beschikbaar en toont je een dashboard met alle informatie over je smartphonegebruik. Welke apps je het meest gebruikt kun je zien bij de functie Screen Time. Tevens kun je zien hoe vaak je je smartphone op een dag ontgrendeld en hoeveel notificaties je op een dag krijgt. Je krijgt dus volledig inzicht in je digitale leven en dat kan voor sommige mensen best even schrikken zijn wanneer je veel meer tijd met je smartphone doorbrengt dan je eigenlijk dacht. Gelukkig kun je jezelf restricties opleggen met App Timers en met Wind Down krijg je een soort DoNotDisturb-mode voor wanneer je naar bed gaat.

Digital Wellbeing is nu beschikbaar in de Play Store en is te downloaden voor Pixel-telefoons en Android One-toestellen.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.