Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekt marketingmateriaal Nokia 8.1 toont specs en design

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2018, 9:21 CategorieAndroid

Volgens de laatste geruchten wordt volgende week de Nokia 8.1 onthuld, maar veel informatie ligt nu al op straat dankzij een nieuw lek. Het gelekte marketingmateriaal bevat namelijk de specificaties van het toestel en laat ons al het design zien.

Is dit de Nokia 8.1?

Zoals het er nu naar uitziet zal Nokia volgende week de Nokia 8.1 gaan presenteren (dit is mogelijk de internationale versie van de Nokia X7). De aankondiging zal weinig verrassingen in petto hebben, omdat er nu al marketingmateriaal is gelekt. Daardoor weten we al meer over de specificaties en het design van het apparaat. Mogelijk krijgt de 8.1 een scherm van 6,18-inch, met aan de bovenkant een brede inkeping en aan de onderkant een aanwezige kin. Het frame wordt gemaakt van aluminum; de achterkant is gemaakt van glas.

Verder treffen we op de achterkant een vingerafdrukscanner aan, evenals een dubbel camerasysteem, een flitser en natuurlijk het Nokia-logo. De selfiecamera beschikt over twintig megapixel en kunstmatige intelligentie, terwijl aan de achterkant camerasensoren van twaalf en dertien megapixel zitten. Onder de motorkap zit waarschijnlijk de Snapdragon 710-processor, vergezeld door 4 tot 6 GB werkgeheugen en 64 tot 128 GB opslaggeheugen. Ook is er een accu met een vermogen van 3.500 mAh en kunnen we Android 9.0 Pie verwachten.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.