Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Giftfunctie van Fortnite wordt deze week getest

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2018, 9:51 CategorieGaming

De makers van Fortnite testen deze week de mogelijkheid waarmee spelers voor elkaar skins kunnen kopen. Er wordt dus een giftfunctie getest. Er kunnen in de toekomst dus nog dingen veranderen, maar deze week kun je dus al een indruk krijgen van de nieuwe functie.

Giftfunctie voor Fortnite

Ook spelers van het spel Fortnite kunnen aan elkaar denken deze feestdagen. Epic Games, de ontwikkelaar van de game, heeft namelijk laten weten dat er vanaf nu voor een week lang een nieuwe functie wordt getest: de giftfunctie. Deze week wordt dus getest dus mensen skins aan elkaar cadeau kunnen doen, waardoor je alvast een indruk krijgt van de aankomende feature. Je kunt iemand een cadeau doen door een skin in de winkel te kopen; na het kopen krijg je de optie het product zelf te gebruiken of aan een andere te geven.

Besluit je om het product cadeau te doen, dan kun je ook een berichtje toevoegen aan het pakket. Je moet wel tenminste 48 uur met iemand bevriend zijn binnen Fortnite, want anders wordt de vriend niet weergeven in het lijstje. Daarnaast dien je tweestapsverificatie in te stellen (wat je sowieso al had moeten doen en anders nu heel snel moet regelen). Verder is er een limiet van drie cadeautjes weggeven per dag. En mocht je geen cadeaus willen ontvangen, dan is het mogelijk je account zo in te stellen dat dit niet kan gebeuren.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.