Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google: ‘Opvouwbare smartphone van Samsung verschijnt in 2019’

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2018, 20:12 CategorieAndroid

Tijdens de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Google heeft het bedrijf laten weten dat de opvouwbare smartphone van Samsung in 2019 verschijnt. Beide bedrijven werken momenteel samen aan de implementatie van Android en het gebruik van opvouwbare smartphones.

Opvouwbare smartphone van Samsung in 2019

Google heeft tijdens zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie, waar zojuist ook is aangekondigd dat Android ondersteuning krijgt voor opvouwbare smartphones, laten weten dat de eerste opvouwbare smartphone van Samsung in 2019 wordt gelanceerd. Dat is niet zo vreemd, aangezien beide bedrijven momenteel nauw samenwerken aan de implementatie van software voor de opvouwbare smartphone. Hoe deze smartphone er precies uit komt te zien, is op moment van schrijven helaas nog niet bekendgemaakt.

Er zijn namelijk verder geen details bekendgemaakt door Google. Dat wordt mogelijk later wel gedaan door Samsung, maar daar moeten we voor nu dus nog even op wachten. Met een beetje mazzel laat het bedrijf snel weten hoe in elk geval de user interface van die aankomende smartphone eruit komt te zien, waardoor we alvast een idee hebben van hoe we het apparaat kunnen gaan gebruiken. Het is nu dus wachten op de eerste informatie van het Zuid-Koreaanse bedrijf, en die info kan nog wel eens snel gaan verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.