Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos op iOS laat je diepte instellen van portretfoto’s

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2018, 9:07 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Google Photos op iOS waardoor gebruikers nu het diepte-effect op foto’s kunnen instellen. Dat gebeurt dus achteraf en hoe je niet te doen wanneer je de foto maakt. Ook is er nog een functie genaamd Color Pop toegevoegd.

Achteraf foto’s bewerken met Google Photos

Een maand nadat Google dezelfde slider heeft uitgerold voor Google Photos op Android, rolt de zoekmachinegigant nu ook de slider voor het aanpassen van het diepte-effect op portretfoto’s uit voor de iOS-versie. Gebruikers kunnen nu achteraf het blureffect aanpassen en zelfs het focuspunt verleggen. Het lijkt erop dat Google hiervoor zijn eigen technologie gebruikt, aangezien de eerste ervaringen wijzen op betere resultaten dan wanneer iPhone-bezitters gebruikmaken van de foto-applicatie die van Apple afkomstig is.

Ook heeft Google een functie genaamd Color Pop toegevoegd aan de iOS-versie van Google Photos. Met deze functie kun je een object of persoon beter naar voren laten komen door erop te tappen. Dat object of die persoon behoudt dan zijn kleur, terwijl de achtergrond in zwart en wit wordt weergeven. Dit was eerst een automatische functie binnen de Photos-applicatie, maar nu kunnen gebruikers het effect dus handmatig toepassen. Allebei de nieuwe functies zijn beschikbaar wanneer je de nieuwste update binnenhaalt.

  • Google Photos
  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.