Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Harry Potter: Wizards Unite van Pokémon Go-maker verschijnt in 2019

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2018, 16:26 CategorieGaming

Niantic, de maker van de augmentedrealitygame Pokémon Go, heeft bekendgemaakt dat Harry Potter: Wizards Unite in 2019 zal worden uitgebracht. Ook deze Harry Potter-game wordt een spel waarin je de straat op moet om je doelen te behalen, net als in die Pokémon-titel.

Wizards Unite in 2019

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic heeft bekendgemaakt dat de augmentedrealitygame Harry Potter: Wizards Unite in 2019 zal verschijnen voor mobiele apparaten. Ook heeft de ontwikkelaar een gloednieuwe trailer uitgebracht voor het spel, die je hieronder kunt bekijken. Dit Harry Potter-spel is ongeveer een jaar geleden aangekondigd en zou aanvankelijk in 2018 uitkomen. Aangezien we tegen het einde van het jaar aanzitten en we al een tijdje niets hadden gehoord, is het niet vreemd om te horen dat het spel is uitgesteld.

De augmentedrealitygame Pokémon kwam in 2016 uit en werd al snel een hit. Miljoenen spelers wereldwijd spelen het spel nog altijd, soms zelfs dagelijks, waardoor Niantic, Nintendo en The Pokémon Company er flink veel geld aan kunnen verdienen. Nu is Pokémon ook een gigantische franchise, dus is dat niet heel vreemd. Met Harry Potter: Wizards Unite kan Niantic het succes mogelijk herhalen, aangezien de jonge tovenaar onderdeel is van een gigantische franchise. Ondertussen is er ook een geüpdatete versie van Ingress verschenen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.