Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei brengt opvouwbare smartphone met 5g-modem naar MWC’

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2018, 12:15 CategorieAndroid

Huawei heeft naar verluidt de ontwikkeling van een opvouwbare smartphone met 5g-modem aan boord reeds afgerond. En als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan brengt de fabrikant die smartphone mee naar Mobile World Congress 2019, aankomende februari.

Opvouwbare smartphone met 5g van Huawei – gerucht

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan heeft Huawei de ontwikkeling van een opvouwbare smartphone met 5g-modem afgerond. De telefoonmaker zou de smartphone zelfs al laten zien aan hooggeplaatste medewerkers van telecomproviders in Korea. Eén van die mensen zou tegenover ETNews hebben bevestigd dat het om een echt product en dus niet om een prototype gaat. Dit is niet de eerste keer dat de opvouwbare telefoon van Huawei in het nieuws komt; eerder bevestigde CEO Richard Yu al het bestaan van de phone.

Het enige detail dat verder naar buiten is gekomen, is dat het scherm 8-inch groot zal zijn. Waarschijnlijk draait de opvouwbare smartphone op Android en krijgt het dus mogelijk de nieuwe interface. Volgens eerdere geruchten wil Huawei eerder dan Samsung een dergelijke smartphone op de markt uitbrengen. Aangezien de opvouwbare Samsung-telefoon ergens in 2019 moet gaan verschijnen, kan het dus best gebeuren dat Huawei eerder is wanneer diens opvouwbare telefoon daadwerkelijk tijdens MWC 2019 wordt gepresenteerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.