Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei hint naar telefoon zonder inkeping met rond gat voor frontcamera

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2018, 10:04 CategorieAndroid

Huawei heeft een teaser de wereld in gebracht voor een smartphone met rond gat voor de frontcamera; er zou dus geen notch aanwezig zijn. Dat gat zit in de linkerhoek — ook Samsung werkt momenteel aan eenzelfde soort design voor een aankomende telefoon.

Huawei-smartphone met gat in scherm voor camera

Het Chinese bedrijf Huawei heeft een teaser uitgebracht voor een smartphone zonder notch, maar wel met een rond gat voor de frontcamera. Daardoor zou de fabrikant een randloos scherm kunnen presenteren, zonder die inkeping, gemotoriseerde onderdelen of pop-up camera’s. Dit is overigens niet het enige bedrijf dat aan deze oplossing heeft gedacht. Eerder dit jaar presenteerde Samsung al een soortgelijk idee tijdens een ontwikkelaarsconferentie, waar ook nog twee andere schermsoorten werden gepresenteerd door de fabrikant.

Huawei geeft in een reactie aan dat er op 3 december meer over deze smartphone wordt bekendgemaakt. Tot die tijd moeten we het doen met de vrijgegeven afbeelding, waar het gat in het scherm goed zichtbaar is. Ondertussen werkt Samsung rustig door aan zijn schermtechnologie en moet de eerste smartphone met dat speciale scherm de Samsung Galaxy A8S worden. Helaas heeft het bedrijf hier zelf nog niets over naar buiten gebracht en moeten we het ook hier doen met de beschikbare geruchten van dit moment.

  • Delen:
Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.