Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei-smartphone met gat voor frontcamera gespot in China

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2018, 9:33 CategorieAndroid

Eerder deze week bracht Huawei al een teaser uit voor een smartphone met een opening voor de frontcamera, maar nu is zo’n toestel al gespot. Het toestel in kwestie is de Nova 4. Op de foto is te zien dat de frontcamera links is gepositioneerd in het scherm.

Huawei-smartphone met camera in het scherm

Het is nog niet precies duidelijk wanneer Huawei zijn nieuwe smartphone zal gaan presenteren waar eerder deze week een teaser voor is verschenen, maar het moet ergens in december gaan gebeuren. Waarschijnlijk is de telefoon in kwestie de Nova 4. Deze week is de telefoon echter al opgedoken op de verjaardag van een merkambassadeur, genaamd Jackson Yee. Yee is een zanger en onderdeel van een boyband, waar de fabrikant natuurlijk handig gebruik van kan maken. De achttiende jarige zanger nam het toestel meer naar zijn verjaardag.

En die verjaardag werd via het internet live uitgezonden, waardoor alle fans konden meegenieten van het feestje. Daardoor kwam de Huawei Nova 4 in beeld en van die beelden zijn screenshots gemaakt, waardoor online media in staat is de afbeeldingen te delen. Op die afbeeldingen is te zien dat de frontcamera op dezelfde hoogte zit als de notificaties en klok. Door de frontcamera op deze manier te positioneren, heb je geen brede inkeping of andere onderdelen nodig. Maar of het dé oplossing is voor een voorkantvullend scherm, is een ander verhaal.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.