Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hyper brengt usb-c-hub uit die bedoeld is voor iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2018, 10:41 CategorieAccessoires

Accessoiremaker Hyper heeft een usb-c-hub aangekondigd voor de onlangs gepresenteerde nieuwe iPad Pro-modellen. Zo’n hub kan best handig zijn voor wanneer je van plan bent veel apparaten aan te sluiten op de iPad, aangezien er slechts één usb-c-poort op zit.

Usb-c-hub voor iPad Pro van Hyper

Hyper, een accessoiremaker die is gespecialiseerd in het maken van verschillende usb-c-hubs, heeft laten weten dat consumenten vanaf januari een usb-c-hub voor de nieuwe iPad Pro-modellen kunnen aanschaffen. De nieuwe iPad Pro’s beschikken niet over een Lightning-poort en hebben slechts één usb-c-poort, waardoor zo’n hub dus uitkomst kan bieden aan mensen die voornemens zijn veel externe apparaten te koppelen aan deze tablet. Dit is overigens de eerste usb-c-hub die is gemaakt voor de nieuwe Pro-tablets.

Naast een hdmi-aansluiting (4k, 30 hz) voor gebruik met een projector of extern scherm heeft deze hub ook een 3,5mm-hoofdtelefoonuitgang, een aansluiting die niet meer op de iPad Pro aanwezig is. Verder maakt de hub het mogelijk sd- en micro-sd-kaartjes te gebruiken om bijvoorbeeld foto’s op de iPad te zetten. De hub heeft naast een usb-a-aansluiting, die je kunt gebruiken om andere producten te laden, ook weer een usb-c-aansluiting waarmee de iPad zelf op hoge snelheid kan worden opgeladen.

Prijs en beschikbaarheid

De hub is voor het eerst te zien op consumentenelektronicabeurs CES in Las Vegas (van 8 tot 11 januari 2019) en zal direct, vanaf 11 januari dus, daarna leverbaar zijn voor een adviesprijs van 99 euro.

  • Delen:
iPad Pro
Apple iPad Pro 12.9-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.