Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram krijgt mogelijk een versie van Stories voor scholen

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2018, 9:37 CategorieApplicaties

Instagram werkt mogelijk aan een speciale versie van de Stories-functie speciaal voor scholen. Scholen krijgen hiermee een eigen versie van Stories, waarbij alleen scholieren en studenten toegang krijgen die lid zijn van de school en hier nieuwe berichten op kunnen plaatsen.

De mogelijke nieuwe functie werd ontdekt door Jane Manchum Wong, die een speciale code binnen de app heeft gevonden. De functie heet School Story en geeft tevens enkele details over de mogelijke nieuwe functie. Zo kunnen enkel scholieren en/of studenten die lid zijn van de school hier berichten op plaatsen en tevens zal er moderatie gaan plaatsvinden. Zo moeten de School Stories een veilige plek worden voor scholieren, zonder dat er berichten op verschijnen die niet geschikt zijn voor de doelgroep of dat er sprake is van pesterijen.

Plaats foto’s en kleine video’s die na 24 uur weer verdwijnen

Instagram wilde niet reageren op de gevonden code. Wanneer de School Stories dus daadwerkelijk in de app te vinden zal zijn is op dit moment nog niet bekend. Instagram Stories is een functie in de app waar gebruikers foto’s, korte filmpjes of andere kleine berichten kunnen plaatsen die na 24 uur weer zullen verdwijnen. Het is het antwoord van Instagram op Snapchat. Je kunt de berichten bewerken met filters, emoji’s en andere effecten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.