Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram laat je nu stories delen met je ‘beste vrienden’

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2018, 13:13 CategorieApplicaties

Instagram laat je voortaan je stories delen met je beste vrienden, zodat de content alleen kan worden gezien door een beperkte groep mensen. Als je de nieuwste update hebt gedownload, dan wordt de nieuwe functie na het fotograferen gepresenteerd.

Instagram-verhalen delen met ‘beste vrienden’

Omdat een aantal gebruikers meer dan één account heeft op Instagram waardoor specifieke foto’s, video’s of stories kunnen worden gedeeld met een beperkte groep vrienden, rolt het platform een nieuwe functie uit. Met de nieuwe functie kun je je stories delen met alleen je beste vrienden, waardoor de content dus alleen wordt gezien door de mensen die jij hebt uitgekozen. De nieuwe optie hiervoor wordt gepresenteerd nadat je de foto hebt gemaakt die je wil delen, in de vorm van een groene cirkel met een witte ster in het midden.

Wanneer je daarop tapt, dan kun je je vrienden uitkiezen. Instagram zal ook suggesties doen op basis van je gedrag. Spreek je iemand vaak via het platform, dan is de kans groot dat die in dat lijstje staat. Tijdens het testen lieten mensen vaak twintig tot vijfentwintig mensen toe tot het selectieve clubje dat de stories kan bekijken. Heb je het lijstje eenmaal samengesteld, dan kun je in de toekomst dus veel sneller persoonlijke dingen delen die alleen de mensen te zien krijgen die jij hebt uitgekozen. Je vrienden zien dat groene icoontje ook in beeld staan.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.