Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu zien hoeveel tijd je besteed aan Instagram

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2018, 9:39 CategorieApplicaties

Instagram rolt nu een update uit voor de applicatie op Android en iOS waarmee gebruikers kunnen zien hoeveel tijd ze besteden binnen de app. Wanneer je de update hebt ontvangen, dan tref je de functie aan onder het hamburgermenu aan de rechterkant van je profiel.

Zoveel tijd besteed je aan Instagram

Instagram is begonnen met het uitrollen van de functie waarmee je kunt zien hoeveel tijd je besteed aan het sociale netwerk. De nieuwe optie staat onder het hamburgermenu dat je kunt bereiken door naar je eigen profiel te gaan. Niet alleen kun je hier bekijken hoeveel tijd je spendeert binnen de app op Android en iOS, ook kun je hier tijdlimieten instellen. Zo kun je dus voorkomen dat je nog veel meer tijd kwijt bent aan de foto’s en video’s van je vrienden en de bekende mensen. Ook is het mogelijk pushnotificaties uit te schakelen.

Met dit dashboard kun je zien hoeveel tijd je dus hebt besteed aan het netwerk, maar alleen van de afgelopen zeven dagen. Dergelijke opties vind je ook op de site van Facebook. Daarnaast bieden Apple en Google ook soortgelijke functies aan in het besturingssysteem, zodat je inzicht krijgt in je gewoontes. Door het instellen van tijdlimieten heb je dus zelf grip op de situatie en bepaal je zelf wanneer je die foto’s en video’s wil bekijken. Heb je de update nog niet ontvangen, geen nood: binnen nu en enkele dagen moet de update arriveren.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.