Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG hint naar opvouwbare smartphones met nieuwe handelsmerken

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2018, 9:31 CategorieAndroid

LG heeft enkele handelsmerken laten vastleggen waaruit op te maken is dat de fabrikant mogelijk werkt aan meerdere opvouwbare smartphones. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat het bedrijf alvast wat namen in handen wil hebben voor wanneer er nieuwe modellen verschijnen.

LG legt namen vast voor opvouwbare smartphones

De opvouwbare smartphone komt eraan. 2019 wordt het jaar dat onder meer Samsung zo’n model uitbrengt. Mogelijk sluit LG zich daarbij aan, aangezien het bedrijf meerdere handelsmerken heeft geregistreerd die daarop wijzen. Heel veel is er nog niet bekend over de plannen, maar we hebben nu alvast wel drie namen voor de smartphones, namelijk Flex, Foldi en Duplex. Deze handelsmerken zijn vastgelegd bij de European Union Intellectual Property Office (EUIPO) op 21 november jongstleden.

De handelsmerken zijn geregistreerd onder Class 9 en dat betekent dat het in elk geval smartphones zijn. We kunnen nu niet met honderd procent zekerheid stellen dat het om opvouwbare smartphones gaat, maar de namen geven in dat opzicht genoeg weg voor een goede gok. Of LG deze namen daadwerkelijk gaat gebruiken is overigens nog maar de vraag. Heel vaak komt het voor dat bedrijven namen vastleggen voor de zekerheid of voor een onbepaald moment in de toekomst, dus moeten we nog maar afwachten wat hiermee gebeurt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.