Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘McLaren-editie OnePlus 6T krijgt 10 GB aan werkgeheugen’

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2018, 15:58 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de McLaren-editie van de OnePlus 6T maar liefst 10 GB aan werkgeheugen. Eerder kondigde OnePlus samen met het automobielbedrijf aan op 11 december een aankondiging te doen die in het teken staat van snelheid.

OnePlus 6T McLaren-editie krijgt 10 GB ram – gerucht

Naar verluidt zal OnePlus op 11 december aanstaande samen met raceteam McLaren een nieuwe versie van de OnePlus 6T aankondigen. Het gaat vooralsnog om de zogeheten McLaren-editie, die zal worden voorzien van 10 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagruimte, laat MySmartPrice weten. Mocht dit gerucht kloppen, dan zal dit de eerste smartphone van OnePlus zijn die zo veel werkgeheugen aan boord heeft. Qua opslagruimte zal deze editie gelijk zijn aan het duurste model van de 6T.

In een eerder opgestuurd persbericht, waar helaas geen specifieke informatie over de samenwerking staat, werd het volgende al genoemd.

De merken, beide gekenmerkt door hun passie voor snelheid, onthullen de eerste fase van deze samenwerking op 11 december 2018 tijdens het lanceringsevenement ‘Salute to Speed’, dat wordt gehouden in het McLaren Technology Center in het Verenigd Koninkrijk. Het samenwerkingsverband omvat zowel Automotive als Racing, één van de meest succesvolle teams in de geschiedenis van de Formule 1.

Onlangs hebben meerdere Chinese fabrikanten smartphones met 10 GB aan werkgeheugen aangekondigd, namelijk onder meer Xiaomi. Ook Oppo schijnt aan zo’n smartphone te werken. Voor meer informatie over de OnePlus 6T kun je onze recensie lezen.

  • Delen:

Reacties

  1. Sir oled
    29 november, 2018 om 18:06

    Hopelijk presteert hij toch wat beter dan die zeepkisten uit de F1. Om nu echt je naam te verbinden aan een vergane glorie en dit zal de prijzen alleen maar richting Iphone sturen. Spijtig !

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.