Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft hervat uitrolt Windows 10 Oktober 2018 Update

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2018, 9:09 CategorieWindows

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de uitrol van de Windows 10 Oktober 2018 Update is hervat na het ontdekken en oplossen van het probleem. Verschillende gebruikers hebben weken geleden gemeld dat de update een hoop data heeft gewist op hun computers.

Download de Windows 10 Oktober 2018 Update

Het is vanaf vandaag mogelijk opnieuw de Windows 10 Oktober 2018 Update binnen te halen voor je computer of laptop met het besturingssysteem aan boord. De update was vorige maand al beschikbaar, totdat er ineens problemen waren opgedoken. Verschillende gebruikers hadden zich gemeld met het probleem dat er bestanden van hun harde schijf waren gewist na het installeren van de update. We zijn nu inmiddels een maand en een hoop getest verder, maar de grote herfstupdate wordt dus nu weer uitgerold.

De Windows 10 Oktober 2018 Update zal eerst een kleine groep gebruikers aandoen via Windows Update. Gebruikers moeten wel zelf de update initiëren door er naar te zoeken via de updater. Mocht er ook maar één probleem aanwezig zijn op je computer of tablet, dan zal de update niet in beeld verschijnen. Microsoft pakt het dit keer dus een stuk veiliger aan en lijkt mensen dus niet te dwingen de update te installeren. Wil je de herfstupdate per se hebben? Dan dien je eerst het aangegeven probleem op te lossen op je apparaat.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.