Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft onthult nieuw licht thema voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2018, 9:28 CategorieWindows

Microsoft is voornemens een nieuw licht thema te introduceren wanneer de volgende grote Windows 10-update wordt uitgebracht. Het lijkt erop dat Microsoft het huidige witte thema een nieuwe lik verf heeft gegeven.

Licht thema voor Windows 10

Wanneer de grote Windows 10-update verschijnt dan zal Microsoft een nieuw licht thema gaan introduceren, heeft het bedrijf bekendgemaakt in een blogpost. Het nieuwe thema is nu al beschikbaar voor de mensen die Windows-updates testen en lijkt een nieuwe versie te worden van het huidige witte thema. Wanneer je dit thema activeert, dan zal de nieuwe kleur overal in de interface terugkomen (zoals het donkere thema ook doet). Daarnaast zal de standaardachtergrond ook worden aangepast, zodat die er beter bij past.

De volgende grote update voor Windows 10 staat gepland voor april 2019 en dan zullen we dit nieuwe thema voor het eerst gaan zien. De update brengt verder nog een sloot aan andere dingen met zich mee, zoals updates voor de snipping tool, de printapplicatie, slimmere momenten voor Windows Update en nog veel meer. Verder zal Microsoft blijven werken aan de slider voor de helderheid en krijgt OneDrive ook een donker thema. Ben je een tester van Windows 10? Dan kun je het lichte thema nu alvast uitproberen.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.