Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft voegt functie voor digitale gezondheid toe aan Android-launcher

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2018, 9:47 CategorieApplicaties

Microsoft heeft laten weten dat de populaire Android-launcher Arrow wordt voorzien van een optie voor digitale gezondheid. Voorlopig is deze functie alleen nog maar beschikbaar voor bètatesters, maar in de komende weken moet de update voor iedereen verschijnen.

Digitale gezondheid in Arrow-launcher

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de functie digitale gezondheid wordt toegevoegd aan de populaire Arrow-launcher. De optie is nu beschikbaar in de bètaversie. Google heeft een soortgelijke functie toegevoegd aan Android 9.0 Pie, waarmee gebruikers inzicht krijgen in hun gewoonten met hun smartphone of tablet. Je trackt zo schermtijd, appgebruik en zelfs het aantal keer dat je je scherm ontgrendelt. De launcher is beschikbaar voor Android-apparaten met Android 4.2 of hoger en dat is goed nieuws.

Hierdoor wordt de optie digitale gezondheid dus in één keer voor een veel grotere groep gebruikers beschikbaar en hoeven veel mensen dus niet meer te wachten tot Pie beschikbaar zal zijn. Verder zal Arrow-launcher 5.1 ervoor zorgen dat je notities in To-Do en Sticky Notes worden gesynchroniseerd. Ook is er ondersteuning voor ‘Hey Cortana’, waardoor je die digitale assistent kunt aanspreken. Mocht je de nieuwe functies nu al willen testen, dan kun je je nu aanmelden voor de bèta. Anders moet je op de reguliere update wachten.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.