Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Moto G7 Play te zien op gelekte afbeeldingen’

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2018, 9:30 CategorieAndroid

De verwachting is dat Motorola binnenkort nieuwe midrange smartphones aankondigt: de Moto G7 Play is mogelijk onderdeel van die line-up. Het is nog niet precies bekend wanneer de smartphones worden aangekondigd, maar het zou zomaar dit jaar nog kunnen gebeuren.

Moto G7 Play te zien op foto’s – gerucht

Nu was er al informatie gelekt over de aankomende Motorola Moto G7-smartphones, maar natuurlijk lag nog niet alle informatie op straat. Dat is nu ook nog niet het geval, maar er is al wel meer bekend over een andere smartphone binnen de aankomende G7-serie, namelijk de Moto G7 Play. Deze telefoon is langsgekomen bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, waardoor er nu ook foto’s beschikbaar zijn. Zo weten we nu wat de naam wordt van dit toestel en weten we over hoeveel vermogen de accu zal beschikken.

Zoals het er nu naar uitziet zal de Moto G7 Play over een grotere inkeping gaan beschikken dan de reguliere Moto G7. Daarnaast is inmiddels duidelijk dat de accu over een vermogen van 2.820 mAh zal beschikken en dat de camera over één lens beschikt op de achterkant. Aan die achterkant treffen we ook nog een vingerafdrukscanner aan (traditiegetrouw in het logo). Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Snapdragon 632-processor. Verder beschikt de smartphone over usb-c, een koptelefoonaansluiting en een micro-sd-kaartsleuf.

  • Delen:
moto g7 plus
Motorola Moto G7 Plus
Android Pie (9.x)
Moto G7
Motorola Moto G7
Android Pie (9.x)
Moto G7 Power
Motorola Moto G7 Power
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.