Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola Moto G7 Power krijgt accu met vermogen van 5.000 mAh’

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2018, 9:14 CategorieAndroid

Er is een nieuwe versie van de Motorola Moto G7 gespot bij de Amerikaanse communicatiewaakhond, namelijk de Motorola Moto G7 Power. Deze versie van de aankomende smartphone moet beschikken over een accu met een vermogen van 5.000 mAh.

Motorola Moto G7 Power gespot bij de FCC

Zoals het er nu naar uitziet werkt Motorola aan een smartphone met een gigantische accu met een vermogen van 5.000 mAh. Het toestel is gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, waar het apparaat Motorola Moto G7 Power wordt genoemd. Dit is het derde toestel in de Moto G7-serie die we tot nu toe zijn tegengekomen. Eerder kwamen de normale versie en de Moto G7 Play al voorbij. Ter vergelijking: de grootste accu binnen de G6-serie van vorig jaar is 3.000 mAh groot. Dat is dus nogal een verschil.

Omdat de accu veel ruimte nodig heeft, zal de Motorola Moto G7 Power ook andere afmetingen gaan krijgen en dus veel groter worden. Het apparaat moet 159 millimeter hoog worden en 76 millimeter breed. Mogelijk krijgt het scherm een formaat van 6,22-inch en zal er ook een inkeping aanwezig. Verder wordt er door geruchtenmakers gesuggereerd dat de Power verschillende configuraties gaat krijgen (2 tot 6 GB aan werkgeheugen en 32 of 64 GB aan interne opslagruimte), evenals de ietwat minder krachtige Snapdragon 632-processor.

  • Delen:
moto g7 plus
Motorola Moto G7 Plus
Android Pie (9.x)
Moto G7
Motorola Moto G7
Android Pie (9.x)
Moto G7 Power
Motorola Moto G7 Power
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.