Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto G7 wordt mogelijk binnenkort aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2018, 10:28 CategorieAndroid

De Motorola Moto G7 is gespot bij de FCC. Dat is de Amerikaanse communicatiewaakhond die producten moet testen voordat ze worden uitgebracht. Dat wijst mogelijk op een aankondiging die binnenkort kan worden gedaan. Eerder doken er al renders op van het apparaat.

Motorola Moto G7-aankondiging aanstaande – gerucht

Hoewel het nog een beetje vroeg zou zijn, lijkt het er toch op dat Motorola binnenkort de Motorola Moto G7 zal gaan presenteren. Het toestel is namelijk opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Bedrijven moeten hun apparaten met betrekking tot telecommunicatie hier eerst naar opsturen voordat ze op de Amerikaanse markt kunnen worden uitgebracht. En aangezien dit vrijwel altijd in het nieuws komt, doen bedrijven dit vaak vlak voordat het toestel wordt aangekondigd. Mogelijk is dit dus nu het geval.

Helaas is er geen nieuwe informatie te zien in het bestand van de Motorola Moto G7. Volgens eerdere geruchten moet deze smartphone een scherm van 6,4-inch gaan krijgen. Aan de bovenkant van dat grote scherm zit een kleine inkeping in de vorm van wat nog het meeste wegheeft van een waterdruppel. Ook zou het toestel moeten worden uitgerust met een accu van 3.500 mAh, een verbeterde camera en meer geheugen. Het is vooralsnog niet bekend wanneer Motorola van plan is dit toestel aan te kondigen.

  • Delen:
moto g7 plus
Motorola Moto G7 Plus
Android Pie (9.x)
Moto G7
Motorola Moto G7
Android Pie (9.x)
Moto G7 Power
Motorola Moto G7 Power
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.