Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix voor iOS laat zich gemakkelijker bedienen met nieuwe update

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2018, 10:08 CategorieApplicaties

Vandaag heeft Netflix een nieuwe versie van de app beschikbaar gesteld in de Play Store. De nieuwste versie is versie 11.12.0 en is nu beschikbaar voor iPhone, iPad en Apple TV.

De grootste stap voorwaarts is de betere bediening voor media. Je kunt nu sneller het juiste punt in een serie of film vinden door aan de zijkant te klikken om tien seconden vooruit te spoelen of terug te spoelen of door te dubbelklikken. Heb je de neiging om vaak mis te klikken tijdens het pauzeren van een video? Netflix heeft de knoppen voor play en pauze veel groter gemaakt en labels toegevoegd om ondertiteling aan te zetten of nieuwe episodes te selecteren. Ook is er een nieuwe knop toegevoegd om snel de volgende aflevering te starten. Versie 11.12.0 heeft de volgende verbeteringen:

  • New forward and back 10-second buttons make it easy to jump to the exact point you want to. Pro-tip: double-tap on the left or right side of the screen while watching to instantly go forward or back.
  • Enjoy bigger controls like play/pause, with labels to quickly select Episodes or turn on Audio & Subtitles.
  • Tap the new “Next Episode” button to get to the next one even faster.

Ook nieuwe iPad-modellen hebben ondersteuning

De app voor Netflix is gratis te downloaden in de Play Store, maar je hebt natuurlijk wel een abonnement op de streamingdienst nodig om er gebruik van te kunnen maken. Vorige week nog kreeg de app ondersteuning voor de nieuwe iPad Pro-modellen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.