Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Niantic lanceert vandaag een reboot van Ingress

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2018, 10:27 CategorieGaming

Alhoewel ontwikkelaar Niantic pas echt doorbrak met het populaire augmentedrealityspel Pokémon Go, was dit zeker niet de eerste AR-game van de ontwikkelaar. Voor Pokémon Go was er Ingress, waar twee teams moesten zorgen voor controle over bezienswaardigheden in je eigen buurt. Het spel deed het redelijk goed met twintig miljoen verschillende spelers, maar haalde het niet bij het succes van Pokémon Go, dat meer dan achthonderd miljoen keer werd gedownload. Niantic kondigde vorig jaar echter een reboot aan van het originele Ingress onder de naam Ingress Prime en het spel is vanaf vandaag te downloaden.

Ingress komt dus weer terug in een nieuw jasje met Ingress Prime. Spelers kunnen kiezen uit twee teams, namelijk The Enlightened (groen)en The Resistance (blauw). The Enligtened wil XM (Exotic Matter) uit bekende publieke locaties halen (standbeelden, kunst, bekende gebouwen etc.) om de mensheid te verbeteren, terwijl The Resistance de mensheid koste wat kost wil beschermen tegen de materie. De reboot heeft verbeterde graphics, tutorial video’s en zelfs video’s op Netflix die de verhaallijn vertellen. De interface is onder handen genomen en er is een nieuwe interactieve hub. Niantic heeft ook plannen voor grote evenementen in Ingress Prime, waarbij het eerste evenement op 17 november zal plaatsvinden. De geanimeerde serie ‘The Ingress Anime” verschijnt in 2019 op de streamingdienst Netflix.

Ingress Prime lanceert vandaag op iOS en Android en is vanaf nu te downloaden.

  • Ingress Prime
  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.