Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuw ontwerp Instagram-profiel legt nadruk op gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2018, 9:07 CategorieApplicaties

Instagram test momenteel een nieuw ontwerp voor het profiel van gebruikers, die minder de nadruk op het aantal volgers moet leggen. In de komende weken kan het zijn dat er dingen veranderen aan je eigen profielpagina, zoals de plaats van je foto.

Ander design Instagram-profiel

Instagram heeft op zijn perswebsite laten weten dat het bedrijf werkt aan een nieuw design voor het profiel van gebruikers. In de komende weken kan het dus gebeuren dat er wat verandert aan je profielpagina: zo kan het zijn dat je foto van plek verandert, bijvoorbeeld. Ook kan het zijn dat je voortaan anders gebruik moet maken van de tabs. Er zal echter niets veranderen aan je raster met gedeelde foto’s. Eén van de grootste aanpassingen lijkt te zijn dat er voortaan minder nadruk wordt gelegd op je aantal volgers.

Enkele veranderingen zijn hierboven op de afbeeldingen te zien. De knoppen voor het volgen en het versturen van een bericht zitten naast elkaar, zodat je sneller met elkaar in contact kan komen. En wanneer je op de tab voor volgers tapt, dan kun je meteen zien welke volgers jullie gemeen hebben. Instagram heeft laten weten dat er in de komende weken meerdere designs en configuraties worden getest en dat het dus kan zijn dat gebruikers verschillende dingen gaan merken. Houd daar de komende weken dus rekening mee.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.