Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe versie Huawei P Smart verschijnt in 2019’

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2018, 9:24 CategorieAndroid

Zoals het er nu naar uitziet zal Huawei een nieuwe versie van de Huawei P Smart gaan uitbrengen in 2019. De telefoon is opgedoken bij de FCC. Dat is de Amerikaanse communicatiewaakhond die apparaten met betrekking tot communicatie moet testen voordat ze mogen worden uitgebracht.

Nieuwe versie Huawei P Smart op komst – gerucht

Er is een nieuwe versie van de Huawei P Smart opgedoken bij de FCC. Daardoor weten we nu al wat meer over deze smartphone dan Huawei misschien zou willen. Op het eerste gezicht is er al een kleine verbetering zichtbaar ten opzichte van het eerste model: de accu beschikt over een vermogen van 3.230 mAh (tegenover 3.000 mAh op het originele model). In het systeem van de FCC wordt er naar het toestel verwezen als POT-LX3, waar maar liefst vier versies van zal verschijnen. Er zullen dus wat verschillen aanwezig zijn.

De verschillen zitten hem in het opslaggeheugen en het aantal simkaarten dat je zou kunnen gebruiken. Er komen modellen aan met 32 en 64 GB aan interne opslagruimte en varianten met ruimte voor één simkaart of twee simkaarten. In alle versies zit 3 GB aan werkgeheugen aan boord. Aan de achterkant treffen we een dubbele camera aan, terwijl de frontcamera beschikt over één sensor. Ook dit keer is er een inkeping aanwezig, maar nu in de vorm van een waterdruppel. Daardoor is die inkeping nu stukken kleiner dan op het Plus-model.

  • Delen:
Huawei P Smart 2019
Huawei P Smart 2019
Android Pie (9.x)
Huawei P Smart+
Huawei P Smart+
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.