Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versie Pocket Casts laat je gemakkelijker naar podcasts luisteren

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2018, 10:06 CategorieApplicaties

Er is nu een update beschikbaar voor de populaire applicatie Pocket Casts, waardoor het gemakkelijker moet worden naar podcasts te luisteren. Zo kunnen gebruikers nu direct naar podcasts luisteren, of ze nu geabonneerd zijn op het kanaal of niet.

Download de update voor Pocket Casts

Je kunt vanaf nu een update voor de app Pocket Casts verwachten. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop, aangezien gebruikers nu naar elke podcast kunnen luisteren die ze maar willen zonder dat een abonnement nodig is. Je kunt zien wat tot nu toe geplaatst is, zodat je een beter zicht krijgt van waar je aan begint. Ook kun je door de podcastfeed zoeken en zal je Up Next-lijst naadloos synchroniseren tussen al je apparaten. Daarnaast is er nu een geschiedenisoptie voor jezelf en wordt de navigatiebalk onderaan geïntroduceerd.

Niet alles staat echter in het teken van gebruiksvriendelijkheid. De nieuwe versie van Pocket Casts maakt het namelijk minder overzichtelijk om te zien welke pods je nou gedownload hebt. Voorheen zag je een pijltje staan die naar beneden wees, waaruit je kon opmaken dat je hem nog moest downloaden. Maar nu staat er achter elke podcast een afspeelknop en moet je zelf even opletten of er een groen vinkje naast staat of niet. Staat dat groene vinkje er, dan weet je zeker dat je de podcast in kwestie hebt gedownload en kun je zorgeloos gaan luisteren.

De update is nu beschikbaar op iOS en Windows en in bèta op Android.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.