Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6T is vanaf vandaag verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2018, 11:04 CategorieAndroid

Het nieuwste vlaggenschip van OnePlus, OnePlus 6T, is vanaf vandaag verkrijgbaar via OnePlus.com en via BelSimpel. Het nieuwe toestel heeft een 6,41-inch amoled-scherm, een batterij van 3.700 mAh en een in-display vingerafdruksensor met de functie Screen Unlock.

De OnePlus 6T werd op 29 oktober officieel onthuld. Het toestel draait op een snelle Snapdragon 845-processor en komt met 6 GB of 8 GB werkgeheugen en 128 GB of 256 GB opslaggeheugen. Het display van 6,41-inch heeft een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. De smartphone heeft een dubbele camera van zestien en twintig megapixel en moet dankzij de nieuwe modus NightScape ook beter omgaan met situaties met weinig licht. Ook is er een nieuwe Studio Lightning-mode voor betere portretfoto’s. Filmen kan in 4K tot zestig beeldjes per seconden en tevens in super-slow-motion in 1080p met 240 beeldjes per seconde. De batterij met een capaciteit van 3.700 mAh moet 23% meer batterijduur bieden dan de OnePlus 6.

Het toestel beschikt over een vingerafdruksensor onder het scherm dat door het bedrijf Screen Unlock wordt genoemd. Je kunt het toestel hiermee binnen 0,34 seconde ontgrendelen. Ontgrendelen kan ook via Face Unlock met je eigen gezicht.

Verkrijgbaar vanaf 559 euro

De OnePlus 6T is in twee kleuren beschikbaar, namelijk Midnight Black en Mirror Black, en draait op OxygenOS, gebaseerd op Android 9.0 Pie. Het toestel ligt vanaf nu in de winkels bij OnePlus.com en BelSimpel vanaf 559 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.