Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6T ontvangt OxygenOS 9.0.6 met verbeterde beeldverwerking en meer

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2018, 9:26 CategorieAndroid

De OnePlus 6T ontvangt deze week een update met daarin verbeterde beeldverwerking en een beter ontgrendelproces. Het uitrollen van de update is inmiddels al van start gegaan. De update kan dus elk moment arriveren op je nieuwe smartphone.

Download de update voor de OnePlus 6T

Donderdag is OnePlus begonnen met het uitrollen van een update voor de onlangs gelanceerde OnePlus 6T. Het gaat hier om OxygenOS 9.0.6, die natuurlijk enkele verbeteringen met zich meebrengt. Zo moet het ontgrendelen van het toestel nu beter gaan dan hiervoor. We hopen dan op een iets snellere responstijd van de in-display vingerafdrukscanner, aangezien het ontgrendelen nu langer duurt dan op het vorige model. Daarnaast moet de beeldverwerking het het apparaat zijn verbeterd, laat het Chinese bedrijf weten.

Verder heeft OnePlus nog een aantal andere zaken geoptimaliseerd of verbeterd. Zo zou het toestel nu wederom iets langer kunnen meegaan, dankzij een geoptimaliseerde energieconsumptie. Uiteraard zijn er ook een hoop dingen aangepast die niet worden genoemd door de fabrikant, onder de noemer algemene verbeteringen en probleemoplossingen. De software-update voor de OnePlus 6T wordt in fases uitgerold, waardoor het dus nog even kan duren voordat die is gearriveerd; houd je smartphone deze week dus in de gaten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.