Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6T, Xperia XZ3 en meer toestellen ondersteunen nu ARCore

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2018, 10:09 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat er nu wederom meer smartphones zijn die ondersteuning aanbieden voor het augmentedrealityplatform ARCore. Zo kunnen eigenaars van een OnePlus 6T en een Sony Xperia XZ3 nu aan de slag met de technologie.

ARCore komt naar meer smartphones

In de afgelopen maanden heeft Google heel wat slagen gemaakt als het gaat om apparaatondersteuning voor het augmentedrealityplatform ARCore. Nu zijn er wederom meer smartphones toegevoegd aan die lijst, zodat ook eigenaars van deze moderne smartphones kunnen spelen met de toffe effecten van augmented reality. Daarnaast is ook duidelijk dat Google steeds meer inzet op deze technologie, aangezien Pokémon Go bijvoorbeeld op Android werkt met deze techniek. Ook zijn er meer AR-effecten beschikbaar binnen apps.

De nieuwe toestellen die nu ondersteuning aanbieden voor ARCore, zijn:

Het is goed om te zien dat Google recent uitgebrachte smartphones relatief snel voorziet van ondersteuning, zodat het platform op een snelle manier kan groeien. In de toekomst zullen er ongetwijfeld nog veel meer smartphones worden toegevoegd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.