Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus rolt Android Pie-bèta uit voor OnePlus 5 en OnePlus 5T

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2018, 9:46 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant OnePlus heeft woensdag bekendgemaakt dat de bèta voor de Android Pie-update nu beschikbaar is voor OnePlus 5 en 5T. De update is nu beschikbaar in China en kan dus binnenkort ook naar het westen komen. Pie moet voor het einde van het jaar verschijnen.

Android Pie voor OnePlus 5 en 5T

De eerste Android Pie-bèta voor de OnePlus 5 en OnePlus 5T is nu beschikbaar in China. Screenshots laten zien dat de update zo’n 2 GB groot is. Nu deze update beschikbaar is, kunnen we langzaamaan uitkijken naar een versie voor het westen. De Android-software die OnePlus in China gebruikt wijkt iets af van de software bij ons. Ten eerste heet de Android-skin HydrogenOS en ten tweede beschikt deze skin niet over Google-apps. Beide aspecten staan echter niet in de weg van een bèta-update voor westerse gebruikers.

Helaas is nog niet bekend wanneer we de Android Pie-bèta kunnen verwachten. Eerder bracht OnePlus de Pie-bèta al naar de OnePlus 6 in augustus, terwijl westerse gebruikers dezelfde update in september kregen. Mogelijk hoeven we dus slechts drie weken te wachten voordat de update hier beschikbaar is. Eerder maakte OnePlus al de belofte dat Pie nog voor het einde van 2018 beschikbaar wordt gesteld voor eigenaars van een OnePlus 5 en OnePlus 5T. Echter, niet lang daarna kwam naar buiten dat het allemaal langer duurt dan verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.