Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo presenteert opvouwbare smartphone in februari

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2018, 12:18 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Oppo heeft bevestigd dat het bedrijf tijdens Mobile World Congress 2019 zijn opvouwbare smartphone zal presenteren. Zoals het er nu naar uitziet wordt 2019 het jaar van dit type telefoon, aangezien meerdere fabrikanten er eentje gaan uitbrengen.

Oppo’s opvouwbare smartphone tijdens MWC 2019

2019 gaat het jaar worden van de opvouwbare smartphone. Nadat in elk geval Samsung en Huawei hebben aangegeven dat jaar met een dergelijke smartphone op de markt te komen, heeft nu ook een productmanager van Oppo tegenover Tweakers laten weten dat de fabrikant werkt een een opvouwbaar model. Het toestel moet tijdens Mobile World Congress in februari worden gepresenteerd. Onduidelijk is nog of het om een prototype of echt apparaat gaat; er zijn in elk geval nog geen specificaties vrijgegeven door het bedrijf.

Oppo heeft in de afgelopen jaren heel wat ideeën in de vorm van patenten laten vastleggen. Zo is er een patent opgedoken dat een systeem laat zien dat twee tot drie keer kan worden uitgevouwen voor een veel groter scherm. Ondertussen hebben onder meer Lenovo en Xiaomi ook al wat teasers vrijgegeven voor de opvouwbare smartphone, terwijl Google inmiddels officiële ondersteuning voor dergelijke telefoons heeft aangekondigd voor Android. Het wachten is nu op de eerste informatie rondom deze smartphone van het Chinese Oppo.

  • Delen:
Oppo Find X
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.