Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo RX17 Pro en RX17 Neo komen deze maand naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2018, 10:55 CategorieAndroid

Oppo heeft bekendgemaakt dat er nog twee toestellen naar Nederland zullen komen, die vanaf deze maand beschikbaar zijn: Oppo RX17 Pro en Neo. De eerstgenoemde zal vanaf 15 november beschikbaar zijn, terwijl het andere model vanaf donderdag te koop is.

Oppo RX17 Pro en Neo naar Nederland

Oppo brengt deze maand nog eens twee smartphones naar Nederland, nadat eerder de Oppo Find X hier werd uitgebracht (met een adviesprijs van 999 euro). De nieuwe modellen zijn bedoeld voor de lagere segmenten van de markt. De Oppo RX17 Pro heeft een prijskaartje van 599 euro en zal vanaf 15 november te koop zijn, terwijl de RX17 Neo een adviesverkoopprijs heeft van 349 euro en vanaf donderdag 8 november te koop zijn in Nederland. Je vindt de toestellen bij de inmiddels bekende verkooppunten.

De Oppo RX17 Pro heeft onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 710-processor, 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Het amoled-scherm van 6,4-inch heeft aan de bovenkant een notch in de vorm van een waterdruppel, waar onder meer een camera van 25 megapixel in verwerkt zit. De resolutie bedraagt 2.340 bij 1.080 pixels. Aan de achterkant zitten twee camerasensoren van twaalf en twintig megapixel, waarmee je ook goede foto’s moet kunnen maken in het donker dankzij een speciale modus.

Verder beschikt dit toestel over nfc (voor bijvoorbeeld draadloze betalingen), zijn er twee accu’s aanwezig met een vermogen van 1.850 mAh, wordt snelladen ondersteund en kunnen gebruikers rekenen op Android 8.1, met daaroverheen de eigen softwareschil genaamd ColorOS 5.2. Ook de goedkopere Oppo RX17 Neo heeft Android Oreo met daaroverheen het ColorOS, evenals een accu van 3.600 mAh, een frontcamera van 25 megapixel en een dubbel camerasysteem aan de achterkant. Het scherm is eveneens 6,4-inch groot.

Ook dit toestel beschikt over een hoge resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels, evenals een notch in de vorm van een waterdruppel. Onder de motorkap zit hier een Qualcomm Snapdragon 660-processor, vergezeld door 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Het ColorOS is uitgebreid met de Smart Bar, waarmee je kunt overschakelen tussen apps en functies. Met het nieuwe Music on Display hoef je het scherm niet aan te laten staan om naar muziek te luisteren, video’s te bekijken of andere media te consumeren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.