Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opvolger van videoplatform Vine wordt in de lente gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2018, 9:50 CategorieApplicaties

De aanstaande opvolger van videoplatform Vine, genaamd Byte, moet in de lente van 2019 worden gelanceerd, aldus de oprichter. In het verleden bleek Vine een populair platform te zijn voor creatieve videomakers, die met de beperkte tijd toch complete verhalen konden vertellen.

Byte wordt de opvolger van Vine

Dom Hofmann, de mede-oprichter van het videoplatform Vine, heeft laten weten dat de opvolger van dat platform, genaamd Byte, in de lente van 2019 zal worden gelanceerd. Vine werd in 2012 gekocht door Twitter, die het platform vervolgens ongeveer vier jaar later uit de lucht haalde. Ondertussen waren er al veel creatieve mensen actief binnen de app. Deze contentmakers konden goed overweg met de beperkingen van de korte video’s en wisten soms zelfs complete verhalen te vertellen, vaak met een grappige ondertoon.

Ondertussen zijn veel van deze videomakers overgestapt naar onder meer Instagram en YouTube en onduidelijk is nog of ze de spirituele opvolger van Vine zullen gaan omarmen. Momenteel is er nog helemaal niets bekend over Byte, het project dat eerder werd aangekondigd als V2. Eerder dit jaar liet Hofmann al weten dat de release van het nieuwe platform was uitgesteld, omdat hij onder meer bezig is met zijn normale baan als studiobaas van Innerspace VR. Het wachten is nu op meer informatie rondom dit nieuwe platform.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.