Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuw Samsung-patent toont wederom opvouwbare tablet

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2018, 9:24 CategorieAndroid

Er is wederom een patent opgedoken van Samsung waarin een opvouwbare tablet te zien is. Dit patent is in juni 2016 vastgelegd. Dit specifieke model kan, in tabletvorm, twee keer worden opgevouwen, waardoor je een dikke smartphone overhoudt.

Opvouwbare tablet van Samsung

Samsung heeft in juni 2016 een patent laten vastleggen voor een opvouwbare tablet. De documenten zijn deze week openbaar gemaakt, waardoor het design nu pas naar buiten komt. Zoals het er nu naar uitziet is het de bedoeling dat je dit apparaat met één hand moet kunnen gebruiken wanneer het helemaal opgevouwen is. Echter, om toegang te krijgen tot de camera zou je de tablet in smartphonestand wel minstens één keer moeten uitvouwen. Daardoor krijgt je wel toegang tot een scherm dat twee keer zo groot is.

Dit design kan er tevens voor zorgen dat je selfies kunt maken met de camera op de achterkant, aangezien je de achtercamera kunt combineren met één derde van het opvouwen scherm. Helaas is momenteel verder nog niets bekend over specificaties, maar we kunnen ons voorstellen dat deze tablet wel een groot scherm krijgt. Want ook in smartphonestand moet je genoeg ruimte overhouden, natuurlijk. De eerste opvouwbare tablet van Samsung moet in het eerste kwartaal van 2019 gaan verschijnen, en kost mogelijk 1.770 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.