Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go Community Day in december brengt oude eventmonsters terug

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2018, 9:23 CategorieGaming

Niantic heeft bekendgemaakt dat de Pokémon Go Community Day in december alle oude event-Pokémon zal terughalen. Heb je dus één van die zeldzame monsters gemist, dan heb je aankomende maand één weekend de tijd om je achterstand in te halen.

Pokémon Go Community Day in december

Nog iets meer dan een week te gaan en dan is het alweer december. Alsof het dan nog niet druk genoeg is, heeft ontwikkelaar Niantic de Pokémon Go Community Day voor die maand aangekondigd. Dat is goed en slechts nieuws. Het goede nieuws is dat je de kans krijgt om alle oude Pokémon te vangen die je tijdens voorgaande events hebt gemist. Het slechte nieuws is dus dat je wellicht hard aan de bak moet wanneer je een achterstand hebt opgelopen. Vanaf 30 november tot en met 2 december kun je deze beesten tegenkomen:

  • Bulbasaur, Chikorita: Frenzy Plant
  • Charmander, Cyndaquil: Blast Burn
  • Squirtle: Hydro Cannon
  • Pikachu: Surf
  • Eevee: Last Resort
  • Dratini: Draco Meteor
  • Mareep: Dragon Pulse
  • Larvitar: Smack Down
  • Beldum: Meteor Mash

Dat Eevee weer is teruggekeerd is overigens goed nieuws voor iedereen. Je kunt er namelijk vanuit gaan dat we straks de evolutievormen Leafeon en Glaceon te zien krijgen, waardoor je nu het beste alvast je box kunt opvullen met deze beesten. Daarnaast krijg je in dit weekend natuurlijk ook dubbel zoveel ervaringspunten voor alle handelingen. Verder is bekendgemaakt dat je nu tot tweeduizend Pokémon kunt opslaan in de box en dat de legendarische Psychic-Pokémon genaamd Cresselia nu te vangen in de raid battles.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.