Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go-update brengt nieuwe monsters en meer

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2018, 15:00 CategorieGaming

Er is nu een nieuwe update beschikbaar voor de game Pokémon Go, die onder meer meer monsters uit generatie vier toevoegt aan de videogame. Ook zorgt deze update ervoor dat de CP opnieuw in balans wordt gebracht. Daarnaast wordt de verbinding met de Pokéball Plus-accessoire geactiveerd.

Download de update voor Pokémon Go

Wanneer je de nieuwe update voor Pokémon Go downloadt, dan is de kans zeer groot dat de CP van je Pokémon uit Kanto, Johto en Hoenn wordt aangepast. Het aantal punten dat achter HP en verdediging staat zal omhoog gaan, waardoor de CP dus zal stijgen. Daarnaast zijn er meer Pokémon uit de Sinnoh-regio toegevoegd (de vierde generatie Pokémon-spellen). Deze Pokémon zul je voornamelijk tegenkomen in eieren van twee kilometer. Het gaat om Pokémon met evolutievormen die oorspronkelijk zijn ontdekt in de Sinnoh-regio.

Als je mazzel hebt, dan kun je zelfs een glimmende Elekid tegenkomen. Daarnaast kun je nu dus rekenen op ondersteuning voor Rhyperior, Electivire, Magmortar, Togekiss, Mismagius, Honckrow, Weavile, Dusknoir, Roserade, Gliscor en Porygon-Z (evolutievormen die dus in Sinnoh zijn ontdekt). Daarnaast ondersteunt Pokémon Go nu de Pokéball Plus-accessoire, die je samen met de games Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee kunt kopen. Met de accessoire is het mogelijk Pokémon te vangen in de populaire augmentedrealitygame.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.