Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ProtonVPN nu beschikbaar in de App Store na bètaperiode van een maand

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2018, 9:17 CategorieApplicaties

ProtonVPN heeft bekendgemaakt dat de iOS-versie van de applicatie nu eindelijk voor iedereen beschikbaar is in de App Store. In de afgelopen vier weken heeft het team achter de vpn-dienst de app getest tijdens een bètaperiode.

Download ProtonVPN

ProtonVPN heeft aangekondigd dat de iOS-versie van de vpn-dienst nu eindelijk beschikbaar is voor iedereen met een iPhone of iPad. De app is een maand lang getest tijdens een bètaperiode. Ook laat het bedrijf weten dat dit een mijlpaal is, aangezien er nu bescherming kan worden aangeboden op de grootste platformen van dit moment, waaronder Windows, MacOS, Linux en Android. Op moment van schrijven heeft de dienst een miljoen gebruikers wereldwijd. Als je de app wil gebruiken dien je wel een abonnement af te sluiten.

Je kunt de app wel gratis gebruiken, maar dan krijg je wel te maken met beperkingen. Via de iOS-applicatie is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Maar vanwege de App Store-regels, en het feit dat Apple dertig procent van het aankoopbedrag krijgt, is de prijs binnen de app wel dertig procent hoger. Je kunt dit dus beter regelen via de website of de app op je computer. Ondertussen zal het bèta actief blijven op de achtergrond, zodat ProtonVPN nieuwe onderdelen kan blijven testen voordat ze voor iedereen worden uitgerold.

  • ProtonVPN
  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.