‘Samsung Galaxy S10 Lite krijgt het Infinity O-display’

13 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-logo

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de Samsung Galaxy S10 Lite het Infinity O-display, dat onlangs gepresenteerd werd. Dit specifieke scherm krijgt een gaatje in de linker bovenhoek waar de camera in verwerkt zal worden.

Galaxy S10 Lite met Infinity O-scherm – gerucht

Er is een nieuw gerucht verschenen over de goedkopere versie van de Samsung Galaxy S10, genaamd de S10 Lite. Zoals het er nu naar uitziet zal dit model worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 8150-processor, vergezeld door 4 of 6 GB aan werkgeheugen. Ook krijgen consumenten de keuze uit 64 of 128 GB aan interne opslagruimte. Daarnaast moet dit model worden voorzien van het onlangs gepresenteerde Infinity O-display; dit scherm heeft een gaatje in de linker bovenhoek waar de frontcamera in verwerkt zit.

Dit moet een model worden met een plat scherm, zonder schermranden die dus over de rand van het apparaat doorlopen. Verder moet dit toestel een metalen frame krijgen en zal de vingerafdrukscanner mogelijk aan de zijkant worden gepositioneerd. Aan de achterkant treffen we mogelijk slechts één camera aan. De verwachting is dat Samsung de Galaxy S10 Lite en zijn duurdere broeders tijdens Mobile World Congress 2019 gaat presenteren, of vlak ervoor. Ook is de verwachting dat de Lite vanaf maart 2019 te koop zal zijn.

Reacties (0)