Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S8, S8+ en Note 8 krijgen One UI niet (update)

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2018, 12:02 CategorieAndroid

Samsung heeft bevestigd dat de nieuwe One UI niet wordt uitgerold naar de Galaxy S8, Galaxy S8+ en Galaxy Note 8. Voorlopig komt de vernieuwde interface dus alleen naar de Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ en Galaxy Note 9.

Update 09-11-2018: Het ziet er naar uit dat de Samsung-vertegenwoordiger niet helemaal op de hoogte lijkt te zijn van de plannen omtrent de One UI, omdat een andere vertegenwoordiger van het bedrijf nu tegenover Ice Universe zou hebben beweerd dat de interface wel degelijk naar oudere toestellen zal komen. Het wachten is op nu een officiële reactie vanuit de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Geen One UI voor 2018-smartphones

Samsung heeft tegenover de redactie van Tom’s Guide bevestigd dat de One UI, de vernieuwde Samsung-interface voor smartphones, niet naar de Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+ en Samsung Galaxy Note 8 zal komen. Zoals het er nu naar uitziet krijgen dus alleen de eigenaars van een Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+ en Samsung Galaxy Note 9 (plus nog onaangekondigde toestellen die later verschijnen) de nieuwe interface die het gemakkelijker moet maken om met grote schermen om te kunnen gaan.

Met One UI introduceert Samsung een nieuwe en mogelijk ook intuïtieve interface. Het strakke en minimalistische design houdt de relevante content aan de onderkant van het scherm, wat perfect is voor bediening met één hand. De ervaring is zo vormgegeven dat je niet wordt afgeleid en makkelijk navigeert. Dat zijn althans de beloften van het bedrijf. Het zou natuurlijk mooi zijn als ook oudere modellen zouden kunnen profiteren van de nieuwe interface. Zeker omdat smartphones in de afgelopen jaren alleen maar zijn gegroeid.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.