Samsung onthult opvouwbaar display en Android Pie tijdens SDC 2018

06 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-9-foto-2

Via de app van de Samsung Developers Conference 2018 kunnen we zien dat het bedrijf een opvouwbaar display gaat tonen tijdens de ontwikkelaarsconferentie op 7 en 8 november. Ook gaat het bedrijf meer informatie geven over Android Pie voor de Galaxy-toestellen.

De afgelopen weken is er vaak informatie naar buiten gekomen over een mogelijke onthulling van de opvouwbare smartphone van Samsung tijdens de Samsung Developers Conference 2018 en het lijkt erop dat dit, in ieder geval ten dele, toch de waarheid blijkt te zijn.

De Samsung Developers Conference 2018 vindt plaats op 7 en 8 november en via de eigen Developers Conference-app blijkt nu dat er een sessie is ingepland over een opvouwbare display van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Of we de opvouwbare smartphone dus al in zijn geheel te zien krijgen lijkt nog wat te voorbarig, maar het bedrijf gaat in ieder geval vertellen over de nieuwe gebruikerservaringen die mogelijk zijn met een opvouwbaar display. Mogelijk geeft het bedrijf ook meer informatie en afbeeldingen vrij over de opvouwbare smartphone zelf en niet alleen over een opvouwbaar display.

Meer informatie over Android 9.0 Pie

Via de app is ook duidelijk geworden dat Samsung een sessie zal houden over het Galaxy S9 Android Pie bèta-programma. Het lijkt erop dat Android 9.0 Pie er dus ook (eindelijk) in de nabije toekomst aan zit te komen voor de nieuwste Galaxy-modellen. Hopelijk hoeven we daar straks niet lang meer op te wachten.

Op 7 en 8 november weten we meer over de onthullingen van Samsung tijdens de ontwikkelaarsconferentie van het bedrijf.

Reacties (0)