Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung produceert minstens 1 miljoen opvouwbare smartphones

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2018, 9:45 CategorieAndroid

De directeur van de mobiele afdeling van Samsung heeft laten weten dat er minstens één miljoen opvouwbare smartphones worden geproduceerd. Mocht de markt hier goed op reageren, dan zal Samsung uiteraard meer modellen in de winkel gaan leggen.

1 miljoen opvouwbare smartphones van Samsung

Vorige week onthulde Samsung voor het eerst zijn prototype van zijn opvouwbare smartphone. In de komende maanden zal de telefoon in productie gaan, zodat die in 2019 op de markt kan verschijnen. En zoals het er nu naar uitziet zal Samsung tenminste één miljoen modellen gaan produceren. Mocht de reactie van de markt positief zijn, dan zal het bedrijf natuurlijk meer opvouwbare modellen gaan uitbrengen. Om ervoor te zorgen dat de telefoon ook goede software heeft, zal Android in de toekomst foldables ondersteunen.

De opvouwbare smartphones zullen voorlopig echter niet de huidige smartphonelijnen gaan vervangen, laat directeur DJ Koh weten. Wel kan het zijn dat de nieuwe smartphonevarianten kunnen zorgen voor opvallende designelementen voor die lijnen, zoals bijvoorbeeld een uitrekbaar scherm. Samsung is overigens niet het eerste bedrijf dat een opvouwbare smartphone uitbrengt. Het Chinese bedrijf Royole gaat er met die eer vandoor door de aankondiging van de Flexpai. De Flexpai is vanaf december beschikbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.