Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung toont schermen met drie verschillende inkepingen

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2018, 21:31 CategorieAndroid

Samsung heeft tijdens zijn ontwikkelaarspresentatie schermen met drie verschillende scherminkepingen gepresenteerd. Het ziet er dus naar uit dat ook Samsung overstag gaat en uiteindelijk zal gaan overstappen op een scherm met zo’n notch aan de bovenkant.

Samsung aan de inkepingen

Samsung is momenteel een Android-fabrikant die nog geen smartphone met een inkeping in het scherm heeft uitgebracht. Maar daar kan binnenkort verandering in komen, aangezien het bedrijf tijdens zijn ontwikkelaarspresentatie designs heeft laten zien van smartphones met drie verschillende inkepingen. De drie schermen worden Infinity-U, Infinity-V en Infinity-O genoemd. En het is niet moeilijk om te bedenken dat die extra letter aan de achterkant van de namen staat voor de vorm van de scherminkeping.

De U heeft wat weg van de notch die we tegenkomen op de Essential Phone, bijvoorbeeld, terwijl de V op een aparte variant lijkt van de U-versie. De O is wellicht de meest interessante inkeping, aangezien er een gat in het scherm aan de zijkant zichtbaar is, waar de frontcamera in verwerkt zit. Die O zit ook onder de statusbalk, waardoor die mogelijk dus niet in de weg zit. Het is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer Samsung een telefoon met één van deze notches gaat uitbrengen, dus daar moeten we nu nog even op wachten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.